دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024


طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان| آموزش پخت مرحله به مرحله - خبرنامه
۱۴۰۳/۰۲/۱۹ / سایت خبرنامه / سبک زندگی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان| آموزش پخت مرحله به مرحله - خبرنامه

خورش بامیه و بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که در فصل تابستان با فراوانی بامیه و بادمجان تازه طبخ می‌شود. این خورش طعمی ترش و ملس دارد و با

خورش بامیه و بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که در فصل تابستان با فراوانی بامیه و بادمجان تازه طبخ می‌شود. این خورش طعمی ترش و ملس دارد و با نان و برنج سرو می‌شود. در این مقاله، طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان را به صورت مرحله به مرحله و با نکاتی برای پخت خورش خوشمزه‌تر، به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه خورش بامیه و بادمجان

مواد مورد نیاز برای تهیه این خورش خوشمزه: مرغ: 500 گرم (یا گوشت گوساله 300 گرم) بادمجان: 4 عدد متوسط بامیه: 500 گرم پیاز: 2 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری غوره: 1/2 پیمانه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم بیشتر بخوانید: طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی (خوشمزه و خوش عطر) طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

برای تهیه خورش بامیه و بادمجان به صورت زیر عمل کنید:

مرحله اول: آماده سازی مواد مرغ یا گوشت را به دلخواه خود خرد کنید و با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. بادمجان ها را بشویید و پوست آنها را به صورت راه راه یا حلقه ای برش بزنید. سپس به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود. غوره ها را بشویید و آبکش کنید. پیازها را نگینی خرد کنید.

مرحله دوم: پخت مرغ یا گوشت در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. مرغ یا گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. 2 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید، درب آن را ببندید و اجازه دهید تا مرغ یا گوشت پخته شود.

مرحله سوم: پخت بادمجان بادمجان ها را از آب نمک خارج کنید و با دستمال آشپزخانه آب اضافی آنها را بگیرید. در یک تابه جداگانه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

مرحله چهارم: ترکیب مواد بعد از پخت مرغ یا گوشت، بادمجان های سرخ شده، رب گوجه فرنگی، غوره و ادویه ها را به قابلمه اضافه کنید. به اندازه کافی آب به خورش اضافه کنید تا مواد غوطه‌ور شوند. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا خورش به مدت 1 تا 2 ساعت جا بیفتد و طعم مواد به خورد هم برود.

نکات: برای اینکه خورش بامیه و بادمجان شما لعاب بیشتری داشته باشد، می توانید از 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت یا نشاسته ذرت استفاده کنید. برای این کار، آرد ذرت یا نشاسته ذرت را با مقداری آب سرد مخلوط کنید و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در خورش حل شود. اگر طعم ترش خورش را دوست دارید، می توانید از مقدار بیشتری غوره یا آبلیمو استفاده کنید. همچنین می توانید به جای غوره از 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا تمبر هندی استفاده کنید. برای اینکه خورش بامیه و بادمجان شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، می توانید از 1 عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز در آن استفاده کنید. می توانید این خورش را با سیب زمینی نیز سرو کنید. برای این کار، سیب زمینی ها را به صورت مکعبی خرد کنید و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید. بیشتر بخوانید: با گوشت چرخ کرده چی بپزم؟

نوش جان! این خورش را می توانید به صورت فریز شده نیز نگهداری کنید. برای این کار، خورش را بعد از پخت و خنک شدن در ظرف های مخصوص فریز بریزید و در فریزر قرار دهید. برای گرم کردن خورش فریز شده، آن را از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا به طور طبیعی یخ آن آب شود. سپس خورش را روی حرارت ملایم گرم کنید.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

ارسال رتبه

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.