دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024


ترفند تشخیص نمک صورتی اصل + راهنمای خرید
۱۴۰۳/۰۲/۱۸ / سایت نمناک / سبک زندگی

ترفند تشخیص نمک صورتی اصل + راهنمای خرید

نمک صورتی یک نوع چاشنی شور است که موارد مصرف بسیار زیادی دارد و دارای فواید فراوانی است اما بهتر است راههای تشخیص نمک صورتی اصل از تقلبی را بشناسید.

خانواده کار و زندگیترفند تشخیص نمک صورتی اصل + راهنمای خرید و مصرفتاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1403 کد مطلب : 93504 زمان مطالعه : 3 دقیقه نمک صورتی یک نوع چاشنی شور است که موارد مصرف بسیار زیادی دارد و دارای فواید فراوانی است اما بهتر است راههای تشخیص نمک صورتی اصل از تقلبی را بشناسید.نمک صورتی اصل را چطور بشناسیم؟

نمک صورتی که با نام نمک هیمالیا نیز در بین مردم معروف است، نوعی نمک به رنگ صورتی و دارای خواص فراوان بوده که از معدن نمک خهورا (خیرا) در نزدیکی هیمالیا در پاکستان استخراج می‌شود. در این نمک در صورتی که اصل باشد، چندین نوع ماده معدنی طبیعی موجود در بدن انسان یافت می‌شود و علاوه بر مصرف در آشپزی خاصیت درمانی نیز دارد. برخی از افراد برای تهیه نمک صورتی دچار مشکل می شوند چرا که در بازار نمک صورتی تقلبی توسط افراد سودجو به فروش می رسد، برای تشخیص نمک صورتی اصل از نوع تقلبی به نکات این بخش از نمناک توجه نماییید.

تشخیص نمک صورتی اصل

بسیاری از افراد سودجو نمک‌های سفید معمولی را با رنگ کردن به فروش می‌رسانند، برای تشخیص نمک صورتی اصل از نوع تقلبی نکات زیر را در نظر بگیرید:

قیمت نمک صورتی

قیمت نمک صورتی به دلیل استخراج سخت و زمان بر و کمیاب بودن آن بیشتر از نمک سفید معمولی است.رنگ نمک صورتی

نمک صورتی، رنگ ملیحی دارند و صورتی آن‌ها به هیچ وجه پررنگ و مصنوعی نیست.رنگ ندادن نمک صورتی در آب

نمک صورتی اصل در آب رنگ نمی دهد و بعد از گذشت مدتی، رنگ آب شفاف باقی ماند.طعم نمک صورتی

نمک صورتی اصل طعم شور دارد و اگر طعم خاص دیگری با چشیدن نمک صورتی احساس نمودید، این نوع نمک تقلبی می باشد.جذب رطوبت در نمک صورتی

نمک‌های صورتی اصل رطوبت را به خود جذب می‌کنند و در محیط دارای نم، سطح سنگ مرطوب می‌شود.شکنندگی نمک صورتی

نمک صورتی اصل مانند نمک های بدون ید شکننده بوده پس برای تشخیص نمک صورتی اصل از تقلبی ضربه کوچکی به آن بزنید، اگر سنگ شکسته نشد، احتمالا سنگ صورتی خریداری شده تقلبی است.

خواص نمک صورتی در طب سنتی

نمک صورتی دارای طبع گرم و خشک است، در طب سنتی بسیار مورد توجه قرار قرار گرفته است. برای بسیاری از افراد سوالاتی درباره خواص نمک صورتی، نمک صورتی برای چی خوبه؟ و... پیش می آید، خواص نمک صورتی در طب سنتی عبارتند از:بهبود عملکرد هضمافزایش متابولیسم بدنبرطرف کردن انواع عفونت‌های قارچیِ پا و ناخنبرطرف کردن گرفتگی عضلانیضد عرق طبیعیبهبود سلامت پوستدرمان بیماری‌های تنفسیدرمان علائم سینوزیتافزایش انرژی و بهبود علائم افسردگیداشتن خواب منظمخاصیت سم زداییکاهش وزنبهبود چرخش خون در بدننحوه مصرف نمک صورتی

از نمک صورتی که ریز و پودر شده است، می توانید برای پخت و پز انواع غذاها، هنگام سرو غذا، برای نگهداری طولانی مدت از برخی ترکیبات غذایی استفاده کنید. نحوه استفاده از این نوع نمک با انواع نمک های مصرفی تفاوت خاصی ندارد. شما می توانید سنگ نمک صورتی هیمالیا را روی حرارت بگذارید و تکه های گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، سیب زمینی و سبزیجات را روی آن قرار دهید تا بپزد. استفاده از نمک صورتی در حمام بسیار رایج است.نمک صورتی از کجا بخریم؟

انواع نمک‌های صورتی دانه ریز و دانه درشت و همچنین سنگ نمک صورتی را از فروشگاه معتبر تهیه نمایید.مضرات نمک صورتی

نمک صورتی مثل انواع نمک‌های معمول دیگر، دارای ضررها و خطرهای مختلفی می باشد که عبارتند از:مشکل در دریافت یدافزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی مثل ckdخطر پوکی استخوانابتلا به سرطانترفند تشخیص نمک صورتی اصل + راهنمای خرید و مصرف5 1 این مطلب مفید بود ؟10