پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خورش ریواس


خورش ریواس
● مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ ریواس ۱ کیلو
▪ گوشت نیم کیلو
▪ پیاز ۲ عدد
▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق
▪ روغن نمک فلفل سیاه نعناع ۲۰۰ گرم
▪ جعفری ۲۰۰ گرم
● طرز تهیه:
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای ۴۵ دقیقه بجوشد. ریواسها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات ۳ سانتیمتری می بریم . پیاز و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواسها و نعناع و جعفری و شکر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد .( دقت می کنیم که ریواسها خیلی نرم نشوند) .
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید