پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

نکات بهداشتی و سلامت غذاهای غیر خانگی


نکات بهداشتی و سلامت غذاهای غیر خانگی
رستوران ها موظف هستند که غذاهایی را به دست مشتری ها برسانند که از سلامت کافی برخوردار باشند. با این وجود بازهم یک سری اقدامات پیشگیرانه وجود دارند که می توانند ریسک ابتلا به مسمومیت غذایی را وقتی شما در بیرون از خانه غذا می خورید به حداقل برسانند.
▪ چه نوع غذایی می تواند شما را بیمار کند؟
انواع متفاوت غذاها می توانند شما را بیمار کنند. بسیاری از غذاهایی که شامل نوع خاصی باکتری و یا ویروس هستند ممکن است رنگ، بو، مزه و طعم متفاوتی نسبت به یک غذای سالم نداشته باشند. باکتری های مسموم کننده غذاها ممکن است که از ابتدا در آن وجود داشته باشند و این امکان نیز وجود دارد که در طی مرحله پخت، آماده کردن و سرو کردن در آن بوجود آیند.
▪ غذاهای پر خطر :
باکتری هایی که سبب ایجاد مسمومیت غذایی می شوند، می توانند در برخی انواع خاص غذاها خیلی راحت تر از انواع دیگر آنها رشد کرده و تکثیر یابند. این غذاهای پر خطر شامل موارد زیر می شوند:
ـ گوشت
ـ مرغ
ـ فراورده های لبنی
ـ تخم مرغ
ـ سوسیس و کالباس
ـ غذاهای دریایی
ـ پلو
ـ ماکارونی پخته شده
ـ سالاد آماده مانند سالاد کلم و سالاد ماکارونی
ـ سالاد میوه جات
زمانیکه از این غذاها استفاده می کنید، باید دقت بیشتری به خرج داده و از نحوه طبخ، آماده سازی و سرو آن کاملاً مطمئن باشید.
http://kadbanoooo.blogfa.com/۸۶۰۸.aspx
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید