جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

کیک فندقی


کیک فندقی
● مواد لازم:
▪ کره نرم شده ۲۵۰ گرم
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ ۴ عدد
▪فندق چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
▪آرد ۲۵۰ گرم
▪ وانیل ۱ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ‌پودر ۳ قاشق غذاخوری
▪ آب‌انگور ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
▪ کره برای چرب کردن قالب
● طرز تهیه :
۱) اول قالب را چرب کنید.
۲) فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۳) کره را با شکر و وانیل بزنید تا کف کند.
۴) تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید. بعد از هر تخم‌مرغ، مواد را یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
۵) فندق را مخلوط کنید، آرد و بکینگ‌پودر را با هم الک کنید و به تدریج با مایه مخلوط کنید.
۶) آب انگور را اضافه کنید.
۷) خمیر را در قالب بریزید و به مدت یک‌ساعت و ۱۰ دقیقه در طبقه‌ی دوم فر از پایین قرار دهید.
۸) وقتی کیک سرد شد، پودر قند را روی آن الک کنید.
۹) کیک را در ظرف بگذارید و آن را برش بزنید.
منبع : سازمان تبلیغات اسلامی استان خوزستان


همچنین مشاهده کنید