پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

متبل با بادمجان


متبل با بادمجان
● مواد لازم:
▪ بادنجان: ۱ کیلو
▪ کشک: ۱لیوان
▪ ارده: ۶ قاشق غذاخوری
▪ آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر: ۴ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم سپس به مدت ۱ ساعت و نیم در فر می‌‌‌گذاریم تا خوب پخته شود. بعد آنها را از فر خارج می‌کنیم و پوست کنده و در ظرفی با گوشتکوب له می‌کنیم. کشک و ارده و آبلیمو و پودر سیر و روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با گوشتکوب می‌کوبیم تا با هم مخلوط شوند. سپس آن را در ظرف می‌ریزیم و روی آن را با روغن زیتون صاف می‌کنیم و با زیتون تزئین می‌کنیم.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید