پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

پوره خرما و پسته


پوره خرما و پسته
پوره خرما و پسته به جهت داشتن جو، شیر، خرما و پسته سرشار از مواد مغذی مختلف و به‌خصوص فیبر است
به همین علت، خوردن آن به عنوان صبحانه، وعده غذایی کاملی برای یک روز پرمشغله به حساب می‌آید. البته می‌توان آن را به صورت دسر نیز پس از صرف غذا مصرف کرد.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه خرمای تازه
▪ ۲۲۵ گرم یا ۲ پیمانه جو نیمکوب
▪ ۴۷۵ میلی‌لیتر یا ۲ پیمانه شیر کم‌چرب
▪ ۵۰ گرم یا یک‌دوم پیمانه مغز پسته خام (خرد شود)
▪ نوک قاشق چای‌خوری نمک
● طرز تهیه:
۱) ابتدا خرماها را با چاقو به ۲ نیم کرده و هسته‌های آنها را جدا کنید. سپس آنها را در کاسه‌ای حاوی آب جوشیده بریزید و ۳۰دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
توجه داشته باشید آب باید روی خرماها را دربر بگیرد. حالا پس از کنار گذاشتن ۶ قاشق سوپ‌خوری از همین آب، بقیه آب خرماها را خالی کنید.
۲) پوست خرماها را بکنید و آنها را با همان مقدار آب کنار گذاشته شده [۶ قاشق سوپ‌خوری] در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و خرماها را به پوره‌ای نرم تبدیل کنید.
۳ ) قابلمه‌ای کوچک آماده کنید، جوی نیمکوب را همراه شیر و یک‌چهارم پیمانه آب و نمک در آن بریزید، قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید.
سپس حرارت را کم کنید و برای مدت ۴ تا ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا این مخلوط پخته و کرم‌مانند شود.
۴ ) در پایان این مخلوط کرمی شکل را در کاسه‌ای بریزید و پس از ریختن پوره خرما روی آن، سطح غذا را با پسته خرد شده تزئین کنید
منبع : همشهری آنلاین


همچنین مشاهده کنید