چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سالاد تبوله ‌با انار و نعنا


سالاد تبوله ‌با انار و نعنا
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
▪ یک عدد ساقه کرفس
▪ ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
▪ پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
▪ آب ۲ عدد لیموترش
▪ ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
▪ یک عدد انار (دان شده)
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه
۱) ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
۲) بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
۳) قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.
منبع : همشهری آنلاین


همچنین مشاهده کنید