پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

نخود پلو


نخود پلو
● مواد لازم:
▪ روغن مایع = ۵ گرم
▪ پیاز = یک دد (۱۵۰ گرم )
▪ گوشت گوسفند گرم
▪ زردچوبه = ۱ قاشق چایخوری - رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذا خوری
▪ آب = ۷۵۰ میلی لیتر
▪ نخود سبز = ۵۰۰ گرم
▪ عصاره مرغ مگی = یک بسته
▪ نمک = یک قاشق چایخوری
▪ برنج = ۳ پیمانه ( ۴۵۰ گرم )
▪ کره = ۷۵ گرم
▪ زعفران = یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ )گوشت را به قطعات کوچک برش داده ، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
۳ ) زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضا فه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
۴ ) آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.
۵) نخود را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه حرارت دهید.
۶) عصاره مرغ مگی را اضافه کنید.
۷ ) از مایه بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۸ ) برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده ، کره را در قابلمه
آب کنید و برنج و مایع نخود پلو را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
۹) قابلمه را با دمی بپوشانید و ۳۰-۴۰ دقیقه حرارت دهید.
۱۰) کمی از برنج را با زعفران مخلوط کرده و ظرف اصلی را با آن تزئین کنید.
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید