جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

ترشی مخلوط


ترشی مخلوط
● مواد لازم:
▪ بادمجان قلمی=۵۰۰ گرم
▪ خیار متوسط=۵۰۰ گرم
▪ هویج=۵۰۰ گرم
▪گل کلم=۵۰۰ گرم
▪ مغز کرفس=۵۰۰ گرم
▪ پیاز ریز سفید=۵۰۰ گرم
▪ سیب زمینی ترشی=۵۰۰ گرم
▪ سیر=۱ بوته
▪فلفل سبز قلمی=۵۰ گرم
▪ موسیر خشک=۲۵۰ گرم
▪ سبزی ترشی(مرزه،ترخان،ریحان،شوید،نعناع،جعفری)=۵۰۰ گرم
▪ ادویه ترشی=۲ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه=۲ قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل=به میزان لازم
▪ سرکه=به میزان لازم
●طرز تهیه:
۱) ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید سپس به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید.هر چند ساعت یک بار آب را عوض کنید سپس در آبکش ریخته تا آب آن برود آنگاه روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کمی خشک شود.
۲) بادمجان ها را بشویید و با پوست به اندازه دلخواه خرد کنید؛با کمی سرکه و نمک بگذارید چند جوش بزند ولی له نشود؛سپس در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرکه اضافی و تلخی آن برود.
۳) بقیه مواد را بشویید،پیاز و هویج را پوست بگیرید و مواد را به دلخواه خرد کنید.
۴) تمام مواد را با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته و لابلای مواد،ادویه و سبزیجات و نمک و زردچوب را بریزید تا ظرف پر شود.
۵) مقداری سرکه روی مواد ریخته تا جایی که روی مواد را کاملا بگیرد سپس در آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید