سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

شیرینی عسلی


شیرینی عسلی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۳۰۰ گرم؛
▪ پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری؛
▪ پوست رنده شدۀ لیمو: نصف قاشق چایخوری؛
▪ روغن زیتون بدون بو: ۸۰ میلی لیتر؛
▪ آب انگور: ۱۶۰ میلی لیتر؛
▪ روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم؛
▪ عسل: ۱۲۵ میلی لیتر؛
▪ آب: ۸۰ میلی لیتر؛
▪ میخک: نصف قاشق چایخوری؛
▪ چوب دارچین: ۱ عدد؛
▪ پودر قند: به میزان لازم (در صورت تمایل).
● طرز تهیه:
آرد را در ظرفی بریزید و پودر دارچین را به آن اضافه کنید.
پوست رنده شدۀ لیمو، روغن زیتون و آب انگور را به آرد بیفزایید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و ۳۰ دقیقه در یک کیسۀ نایلونی، داخل یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را از یخچال در آورید و به ضخامت چند میلیمتر باز کنید. خمیر را با قالب چهارگوش ۳ سانتیمتری برش دهید و در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، روغن اضافۀ آن را با حولۀ کاغذی بگیرید.
عسل را با آب، میخک و چوب دارچین مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا ۲ دقیقه بجوشد. سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
بعد از ۵ دقیقه تک تک شیرینی ها را داخل آن بیندازید و سپس در صافی قرار دهید. بعد شیرینی ها را در ظرف بچینید و در صورت تمایل روی آن پودر قند بپاشید.
▪ نکته:
شما می توانید به جای استفاده از آب انگور سیاه از نوع روشن آن استفاده کنید در این صورت شیرینی رنگ روشنتری پیدا خواهد کرد.
منبع : خانواده ما


همچنین مشاهده کنید