جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

آش رشته بیرجندی


آش رشته بیرجندی
● مواد لازم
▪ رشته آشی ۱ بسته
▪ سبزی آش ۲ کیلو گرم ( تره – شبد – اسفناج – جعفری – گشنیز و برگ چغندر )
▪ حبوبات ۱ کیلو گرم ( عدس – نخود – لوبیا سفید و چیتی از هر کدام ۲۵۰ گرم )
▪ کشک بیرجندی یا سفید ۳۰۰ گرم
▪ گیاهان داروئی محلی ۲ قاشق ( زیره – کرابیه – بادیان – تخم گل پونه – شوت )
▪ پیاز داغ و نعنا داغ( از هر کدام ۴ قاشق)
▪ آب قلم یا گوشت ۴۰۰ گرم یا ۲ لیوان
▪ روغن ۲۰۰ گرم
● چگونگی تهیه
حبوبات را پس از پاک کردن ۲ الی ۳ ساعت خیس کرده تا هم ( زودتر پخته شود و هم برای جلوگیری از نفخ ) و می پزیم ، سبزیجات را خوب خرد کرده در صورتیکه از سبزی خشک خواستیم استفاده کنیم هر ۱۰۰ گرم سبزی خشک برابریک کیلو سبزی تازه می باشد ۰ فقط کافی است یکی دو ساعت خیس کرده و بعد کمی تفت داده سپس آب را جوش آورده سبزیجات را در آن ریخته بدون اینکه درب آن را ببندیم تا سبز بودن خود را حفظ کند سپس حبوبات پخته شده را اضافه کرده تا جوش بخورد۰ روغن را هم اضافه کرده سپس رشته ها را ریخته در این فاصله آب قلم و گیاهان محلی ( کرابیه – زیره – بادیان – شوت – تخم گل پونه ) را اضافه کرده سپس با حرارت ملایم قرار داده تا رشته ها نرم شود و آش غلیظ گردد و سپس در پایان مقداری از کشک بیرجندی را اضافه کرده در ظرف دلخواه کشیده و رویش را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و کشک تزئین می کنیم ۰
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید