سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
پای مرغ و برنج
● مواد لازم برای خمیر:
▪ تخممرغ: ۲ عدد،
▪ آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری،
▪ ماست: یکدوم پیمانه،
▪ آب ولرم: ۱ پیمانه،
▪ آرد: ۳ پیمانه،
▪ نمک و فلفل و ادویه: به میزان لازم،
▪ بیکینگپودر: ۱ قاشق مرباخوری.
● مواد داخل پای:
▪ برنج آبکش شده: ۲ پیمانه،
▪ گوشت سینه مرغ: ۲ عدد،
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم،
▪ نخودفرنگی: ۱ پیمانه،
▪ ذرت: ۱ پیمانه،
▪ فلفل دلمهای: ۱ پیمانه،
▪ زعفران: مقداری
▪ روغن: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
تخممرغ، ماست، آبلیمو و آب را با هم مخلوط میکنیم. سپس آرد و بیکینگپودر را بتدریج اضافه کرده تا خمیر به دست آید. خمیر را باز کرده و در قالب پای که کف آن را چرب کردهایم، میریزیم. مواد داخل پای را با کمی روغن تفت میدهیم. برنج را به این مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. از این مواد روی خمیر پای ریخته و با باقیمانده خمیر سطح مخلوط برنج را میپوشانیم. روی خمیر را زرین کرده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود.
منبع : روزنامه جامجم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی ایران و پاکستان سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب
تهران هواشناسی سیل بارش باران شهرداری تهران پلیس فضای مجازی سلامت آتش سوزی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قتل
بانک مرکزی قیمت دلار ایران خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا دلار بورس مالیات تورم
کتاب ترانه علیدوستی رادیو سینمای ایران تلویزیون سریال حج سینما نمایشگاه کتاب تئاتر فیلم سینمایی معماری
سازمان سنجش دانش بنیان دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی بنیاد ملی نخبگان
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه روسیه آمریکا جنگ غزه چین ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال سپاهان لیگ برتر
هوش مصنوعی ایلان ماسک ژاپن همراه اول تبلیغات اپل تلگرام فناوری سامسونگ گوگل
پیری یبوست صبحانه فشار خون