چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ظرف های براق داشته باشید


ظرف های براق داشته باشید
▪ تمیزکردن ظروف بلوری
برای آنکه آنها را از خطر شکستن در امان نگه دارید هیچ‌گاه از قسمت انتها داخل آب داغ نگذارید، بلکه از قسمت پهلو در آب فرو برید و برای تمیز کردن کریستال از یک قسمت سرکه و سه قسمت آب گرم استفاده کنید.
برای از بین بردن آثار خراش
▪ ظروف بلورین
برای از بین بردن آثار خراش ظروف بلورین از خمیر دندان استفاده کنید که صیقل هم می‌دهد.
▪ براق کردن ظروف نقره
برای براق‌کردن ظروف نقره،ظروف نقره را درون یک ظرف فلزی که داخل آن آب جوش و کمی تاید ریخته‌ایم می‌گذاریم و این ظرف را روی آتش می‌گذاریم تا مدتی بجوشد سپس خارج کرده خشک کنید.
▪ جدا کردن دو لیوان به هم چسبیده
لیوان بالایی را از آب سرد پر کرده و پائینی را در آب داغ فرو برید.
▪ مرمت لبه لیوان
بریدگی یا ناصافی کوچک در لبه یک لیوان را می‌توان با سمباده صاف کرد.
▪ ماساژ ظروف نقره
برای جلادادن ظروف نقره مثل قاشق و چنگال می‌توان از روغن زیتون استفاده کرد و برای لکه‌های سفید روی آنها مقداری نمک بمالید.
▪ تمیزکردن ظروف نقره
از روش ظروف آلومینیوم که با نمک و جوش شیرین است انجام می‌شود.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید