جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

آش کدو


آش کدو
● مواد لازم:
▪ برنج: ۱۰۰ گرم یا یک‌دوم پیمانه؛
▪ شیر: ۱۰ تا ۱۲ پیمانه؛
▪ شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری؛
▪ کدو حلوایی: ۲ تا ۳ برش بزرگ؛
▪ گلاب: یک استکان؛
▪ مغز هل کوبیده: یک قاشق مرباخوری.
● طرز تهیه:
برنج را بشویید و با کمی نمک و مقداری آب که روی آن را بگیرد بگذارید تا خیس بخورد. بعد برنج را روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج بپزد. کدو را پوست بکنید و خرد کنید و داخل برنج بریزید.
وقتی کدو کمی پخت شیر را به آن اضافه کنید و آنقدر روی آتش ملایم بگذارید تا کدو و برنج له شود.
سپس یک استکان گلاب و یک قاشق مرباخوری مغز هل کوبیده را با شکر در آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا قوام بیاید. در این مرحله‌ آش آماده است. اگر شیرینی‌اش کم بود می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید