سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
قلیا(آشپزخانه هندوستان)
● مواد لازم:
▪ گوشت با استخوان: ۵۰۰ گرم
▪ عدس قرمز: یک لیوان کوچک
▪ کدو متوسط: ۳ عدد
▪ گشنیز: نصف استکان
▪ زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
▪ تمرهندی: یک بسته
▪ گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد
▪ پیاز: یک عدد متوسط
▪ سیر و زنجفیل: هر کدام یک قاشق چایخوری
▪ زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز: به دلخواه
▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
گوشت را به تکههای درشت میبریم و پس از شستن با پیاز خرد شده، سیر و زنجفیل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه یا قرمز همراه کمی روغن تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس کمی آب جوش میریزیم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمی زردچوبه میپزیم وقتی کاملاً پخته شد با گوشتکوب یا همزن برقی له میکنیم و بعد آب گوجه فرنگی، گشنیز و کدوی پوست گرفته به آن اضافه میکنیم. سپس تمرهندی را در آب خیس کرده با دست چنگ میزنیم و در صافی، صاف میکنیم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاد سیر خرد شده و مقداری زیره سیاه را در روغن تفت میدهیم و بعد داخل قلیا میریزیم.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب دولت مجلس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و اسرائیل دولت سیزدهم
تهران قتل سازمان هواشناسی شهرداری تهران بارش باران سیل پلیس فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت آموزش و پرورش آتش سوزی
قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا بانک مرکزی دلار مالیات بورس تورم
ترانه علیدوستی سینمای ایران عربستان سریال تلویزیون حج سینما سعدی تئاتر کتاب
دانشجویان دانش بنیان اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه عملیات وعده صادق حماس اوکراین عراق
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری ایلان ماسک اپل تلگرام همراه اول سامسونگ ناسا
افسردگی یبوست پیری کاهش وزن صبحانه دمنوش