جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

قلیا(آشپزخانه هندوستان)


قلیا(آشپزخانه هندوستان)
● مواد لازم:
▪ گوشت با استخوان: ۵۰۰ گرم
▪ عدس قرمز: یک لیوان کوچک
▪ کدو متوسط: ۳ عدد
▪ گشنیز: نصف استکان
▪ زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
▪ تمرهندی: یک بسته
▪ گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد
▪ پیاز: یک عدد متوسط
▪ سیر و زنجفیل: هر کدام یک قاشق چایخوری
▪ زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز: به دلخواه
▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
گوشت را به تکه‌های درشت می‌بریم و پس از شستن با پیاز خرد شده، سیر و زنجفیل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه یا قرمز همراه کمی روغن تفت می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس کمی آب جوش می‌ریزیم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمی زردچوبه می‌پزیم وقتی کاملاً پخته شد با گوشت‌کوب یا هم‌زن برقی له می‌کنیم و بعد آب گوجه فرنگی، گشنیز و کدوی پوست گرفته به آن اضافه می‌کنیم. سپس تمرهندی را در آب خیس کرده با دست چنگ می‌زنیم و در صافی، صاف می‌کنیم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه می‌کنیم وقتی خورش جا افتاد سیر خرد شده و مقداری زیره سیاه را در روغن تفت می‌دهیم و بعد داخل قلیا می‌ریزیم.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید