سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

کلوچه موزی


کلوچه موزی
▪ زمان تهیه: ۵ دقیقه
▪ زمان پخت: ۱۶ دقیقه
● مواد لازم:
▪ سه چهارم فنجان موز له شده
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ یک دوم فنجان شیر بدون چربی
▪ سه چهارم قاشق مربا خوری وانیل
▪ دو سوم فنجان آرد سفید
▪ یک دوم فنجان جو دوسر
▪ یک چهارم فنجان شکر
▪ یک و سه چهارم قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
▪یک دوم قاشق مرباخوری دارچین
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
● طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۳۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنید. سپس موز و وانیل، روغن زیتون، تخم مرغ و شیر را در ظرف مناسبی بخوبی به هم می زنید تا کاملاً مخلوط شوند. در ظرف دیگری آرد، جو دو سر، شکر و بیکینگ پودر را با سر چاقو آرام آرام به هم بزنید.
حالا باید مواد تهیه شده را با هم مخلوط کنید.
وقتی مواد را به هم زدید آن را درون فنجان ها یا پیمانه های مخصوص که از قبل درون آن کاغذ های مخصوص کیک قرار داده اید بریزید به گونه ای که نیمی از فنجان ها از مواد پرشوند. حالا باید ۹ فنجان پر از مواد کیک داشته باشید.
فنجان ها را برای ۱۶ دقیقه درون فر بگذارید.
● ترکیبات هر فنجان:
▪ کالری: ۱۵۲، چربی ۵ گرم، کلسترول ۲۷ میلی گرم، پروتئین ۴ گرم، کربوهیدرات ۲۵ گرم، شکر ۱۱ گرم، فیبر ۳ گرم، آهن ۱ میلی گرم، سدیم ۱۷۸ میلی گرم، کلسیم ۸۵ میلی گرم.این کلوچه را می توانید برای دو هفته در فریزر نگهداری کنید.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید