جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

شامی ترش


شامی ترش
● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
▪گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۵۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد
▪ آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم
▪ ریحان، جعفری، گشنیز ریز خرد شده: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ زرد چوبه: یک قاشق چایخوری
▪ پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
▪ هویج متوسط: ۵ عدد
▪ شکر: یک قاشق چایخوری
▪ آب: ۲ لیوان
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو: یک سوم لیوان
▪ دارچین: یک قاشق چایخوری
▪ سیب زمینی ریز پخته: ۲۰۰ گرم
▪ روغن مایع: ۳ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ لیموترش: برای تزئین.
● طرز تهیه:
هویج‌ها را به صورت حلقه حلقه خرد می‌کنیم و در قابلمه‌ای با کمی آب، شکر، آبلیمو، روغن مایع و کمی نمک می‌پزیم. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، ۲ قاشق سوپ خوری از سبزی ها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. از مواد به اندازه یک گردو برمی‌داریم و در ماهیتابه‌ای سرخ می‌کنیم. شامی‌ها را پس از سرخ کردن به ماهیتابه بر می‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا همراه با ۲ لیوان آب، هویج‌های پخته ، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید