پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کیک آمریکایی


کیک آمریکایی
● مواد لازم برای کیک:
▪ آرد سفید: ۲۵۰ گرم
▪ شکر: ۱۷۵ گرم
▪ کره: ۱۵۰ گرم (و یا روغن جامد ۱۲۰ گرم)
▪ بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ شیر: یک پیمانه (یک لیوان معمولی)
▪ وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
● مواد لازم برای تزئین کیک:
▪ شیر: ۶ قاشق سوپخوری
▪ شکر: ۱۰۰ گرم
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ عسل: ۵۰ گرم
▪ گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
▪ زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
● طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر و شکر و وانیل را مخلوط کرده، ۲ عدد تخم‌مرغ را در ظرفی می‌شکنیم مخلوط می‌کنیم؛ کره را در تخم‌مرغ‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ و کره مخلوط گردد. شیر را اضافه می‌نماییم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مایه نرم و لطیفی به‌دست بیاید. قالب ‌را چرب کرده، آرد می‌پاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب ۳ تا ۴ سانتیمتر خالی بماند. عسل و ۵۰ گرم کره و ۱۰۰ گرم شکر و ۶ قاشق سوپخوری شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد؛ دو عدد زرده تخم‌مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم. وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم؛ قالب را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم؛ کیک باید ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بماند .
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید