چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی خاویار ماهی سفید


کوکوی خاویار ماهی سفید
● مواد لازم :
▪ خاویار داخل شکم یک ماهی سفید
▪ برگ سیر : ۲۰۰ گرم
▪ تخم مرغ : ۳ عدد
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
خاویار ماهی را از شکم ماهی بیرون آورده و پرده نازک و شفافی که کل خاویار را پوشانده به دقت برداشته و با چنگال کاملا خاویار را از هم باز میکنیم برگ سیر تازه را خرد کرده ( دقت کنید که برگهای سیر یک اندازه خرد شود ولی له نشود ) و به همراه سه عدد تخم مرغ و ادویه با خاویار مخلوط کرده و در ماهیتابه ای که از قبل با روغن داع کرده ایم میریزیم . این کوکو به زمان زیادی برای سرخ شدن احتیاج ندارد و به سرعت آماده میشود .


http://gilbanoo.blogfa.com/post-۱۸.aspx


همچنین مشاهده کنید