سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

حلوای شیری


حلوای شیری
● مواد لازم:
- آرد یک پیمانه
- شیرخشک پرچرب یک پیمانه
- روغن مایع یک پیمانه
- شکر یک پیمانه
- زعفران ساییده‌شده به مقدار لازم
- گلاب نصف پیمانه
● روش پخت:
۱) ابتدا شیره حلوا را درست کنید. برای این ‌کار یک پیمانه آب جوش را در کاسه‌ای بریزید و شکر، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و آن قدر با قاشق هم بزنید تا مایعی یکدست حاصل شود. این کار را می ‌توانید روی شعله اجاق‌ گاز انجام دهید تا مواد با سرعت بیشتری در آب حل شوند.
۲) تابه نچسبی آماده کرده، روغن را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس آرد و شیرخشک را همزمان اضافه کنید و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا مخلوط در روغن تفت داده شود و تغییر رنگ پیدا کند.
▪ نکته: برای آنکه از کافی ‌بودن مقدار سرخ ‌شدن مخلوط آرد و شیر خشک مطمئن شوید، کمی از مخلوط آردی سرخ‌شده را داخل نعلبکی بریزید و مقداری شیره به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. اگر از رنگ حاصله راضی بودید، زمان اضافه‌ کردن شیره به مخلوط آردی رسیده است. در غیر این صورت، سرخ‌کردن آرد و شیر خشک را ادامه دهید.
۳) وقتی زمان ریختن شیره رسید، آن را کم‌کم در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا حالت سفت به خود بگیرد و به اصطلاح روغن بیندازد.
● نکات:
نکته یک) ‌از شیر خشک بچه استفاده نکنید، زیرا حلوای شما بی ‌مزه خواهد شد.
نکته ۲) کافی میت (Coffee mate) نیز برای این‌ کار مناسب نیست، چون گلوله‌گلوله می ‌شود و حلوا ظاهر نامناسبی پیدا می‌ کند.
منبع : تبیان


همچنین مشاهده کنید