شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

کیک هلو


کیک هلو
● مواد لازم برای ۱۲ نفر:
- کره؛ ۲۰۰ گرم برای داخل مواد
- تخم‌مرغ؛ ۳عدد
- وانیل؛ یک قاشق چای‌خوری
- شکر؛ ۱۰۰ گرم
- آرد سفید؛ ۲۰۰ گرم
- نمک؛ نوک قاشق چای‌خوری
- بیکینگ پودر؛ یک قاشق چای‌خوری
- کره؛ مقداری برای چرب کردن قالب
- هلو؛ یک کیلوگرم
- عسل؛ ۵۰گرم
- شکر قهوه‌ای؛ ۳۰ گرم
- مغز بادام بدون پوست؛ ۳۰ گرم
▪ نکته: شکـر قـهوه‌ای را مـی‌توانید از قـنادی‌هـا و شیرینی‌پزی‌ها بخرید.
● روش پخت:
۱) کره را آن‌قدر بزنید تا حالت سبک و پف کرده پیدا کند.سپس سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده ، در ظرف‌های مجزا بریزید. حالا زرده یکی از تخم‌مرغ‌ها را به کره اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن، وانیل و شکر معمولی را بیفزایید. در این هنگام، فر اجاق‌گاز را روی ۲۰۰درجه سانتی‌گراد، ۳۹۰ درجه فارنهایت یا شماره۶ گرم کنید.
۲) آرد و سپس بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید تا خمیری‌نرم حاصل شود.
نکته: اگر خمیر حاصله خیلی سفت شد، ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری شیر به آن اضافه کنید و در حالت عکس- یعنی شل بودن- کمی آرد روی آن بپاشید.
۳) سفیده‌های تخم‌مرغ را به صورت جداگانه با همزن آن‌قدر بزنید تا حالت پف‌کرده پیداکنند و سپس محلول را به آرامی به خمیر اضافه کنید. حالا قالبی گرد به قطر ۲۶سانتی‌متر آماده‌کرده ، داخل آن را با کره آب شده، چرب کنید؛ سپس خمیر را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت حداکثر ۳۵ دقیقه حرارت دهید.
۴ ) در این فاصله، هلوها را بشویید و با چاقو روی پوست هر کدام از آنها برشی ضربدری ایجادکنید؛ سپس آنها را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله کم اجاق‌گاز یکی دو دقیقه حرارت دهید.
حالا پوست آنها را به‌راحتی بکنید و پس از نصف کردن، هسته‌ها را جدا کنید. در پایان برش‌هایی به صورت عمودی ایجاد کنید.
۵ ) عسل، شکر قهوه‌ای و مغز بادام را با هم مخلوط کنید و روی برش‌های هلو بریزید. پس از اینکه زمان ۳۵دقیقه‌ای پخت کیک به پایان رسید، قالب را بیرون آورید و مخلوط را روی کیک بریزید و دوباره ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید.
منبع : همشهری آنلاین


همچنین مشاهده کنید