پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

پلو مکزیکی


پلو مکزیکی
● مواد لازم
▪ برنج ۹۰گرم
▪ روغن ۱قاشق غذاخوری
▪ پیاز خرد شده ۱عدد
▪ میخک پودر شده نصف قاشق چایخوری
▪ پودر اورگانو ۱قاشق چایخوری
▪ گوجه فرنگی رنده شده ۲۰۰گرم
▪ سینه مرغ بدون استخوان و پوست ۲قطعه
▪ پنیر چدار رنده شده ۱۵۰گرم
▪ تورتیلا با آرد سفید ۸ عدد
▪ نمک به میزان لازم
● طرز تهیه:
برنج را در آب جوشان یکی دو جوش می‌دهیم و آبکش می‌کنیم. روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شود. سپس پودر میخک و پودر اورگانو( یک نوع سبزی برای معطر کردن غذا) را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می‌کنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود. مرغ را می‌پزیم. سپس آن را خرد کرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می‌کنیم. فر را از قبل در حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. نان‌ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می‌پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می‌گذاریم تا نرم شوند. از مواد مخلوط شده مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می‌بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است. در صورت تهیه نکردن تورتیلا، می‌توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده این غذا استفاده کنید. هر کدام از بوریتوها را که درست کردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می‌بندیم و داخل فر می‌گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست کردن همه بوریتوها، سرو می‌کنیم. بوریتو تقریبا یک نوع ساندویچ سنتی مکزیکی است که مردم بیشتر در خارج از منزل می‌خورند.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید