چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

فیله ماهی با ژامبون گوشت


فیله ماهی با ژامبون گوشت
● مواد لازم :
▪ فیله ماهی شیر :۱۵ عدد(به صورت برید ه شده)
▪ خامه :چهار قاشق غذاخوری
▪ ژامبون گوشت : ۱۵ ورق
▪ جعفری خردشده :۲ قاشق غذاخوری
▪ پنیر پیتزای رنده شده :۱۵۰ گرم
▪ آبلیمو :۱ قاشق خوری
▪ شوید تازه: چند برگ
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● طرز تهیه:
فیله های ماهی را به صورت انگشتی بریده و به آن نمک و فلفل و آبلیمو میزنیم و به همراه شوید تازه داخل کاغذ آلومینیوم میپیچیم و درب آن را می بندیم.این بسته را به مدت ۵ دقیقه داخل قابلمه آب جوش قرار میدهیم و درب آن را به صورت بسته میگذاریم بپزد.سپس ماهی را از کاغذ خارج کرده آب ماهی را در ظرف دیگری جمع میکنیم.خامه را به آن می افزاییم.سس مورد نظر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوشانده سپس به آن نمک و فلفل و آبلیمو میزنیم.بعد از آن وسط هر ژامبون را یک تکه فیله ماهی گذاشته و آن را پیچانده در ظرف پیرکس که چرب شده میگذاریم.روی ژامبون ها را سس میریزیم و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را روی آن میپاشیم و به مدت ده دقیقه با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت میپزیم.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۱۰.aspx


همچنین مشاهده کنید