پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
کیک کشمشی نارگیلی (نوعی کیک استرالیایی)
● مواد خمیر :
▪ کره ۱۲۵ گرم
▪ وانیل
▪ پودر قند ۵۵ گرم
▪ تخم مرغ یک عدد
▪ آرد ۲۲۰ گرم
▪ شیر ۶۰ میلی لیتر
▪ مارمالاد توت فرنگی ۱۲۵ میلی لیتر
▪ کشمش سیاه ۱۵ گرم
▪ بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
● مواد رویه کیک:
▪ کره ۶۰ گرم
▪ پودر قند ۵۵ گرم
▪ تخم مرغ یک عدد
▪ آرد ۲ قاشق سرخالی
▪ پودر نارگیل ۱۳۵ گرم
● طرز تهیه مواد رویه کیک :
کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم و بعد تخم مرغ را اضافه و سپس آرد و پودر نارگیل را میریزیم.
● طرز تهیه:
کره و وانیل و پودر قند و تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا نرم شود سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و در قالب از قبل چرب شده میریزیم.مارمالاد توت فرنگی را را روی خمیر میگذاریم و کشمش روی آن میپاشیم و مواد رویه را روی کشمش میگذاریم سپس در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه وآن گاه در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر میگذاریم تا روی آن روی آن قهوه ای شود.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم مجلس ایران و پاکستان
فضای مجازی سیل کنکور شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو تورم قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو بازار خودرو سایپا بورس قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون سریال کتاب سینمای ایران تئاتر سینما انقلاب اسلامی شعر
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترکیه عملیات وعده صادق اتحادیه اروپا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک همراه اول فناوری اپل ناسا
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست