سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

کوکی فندق و بادام


کوکی فندق و بادام
● مواد لازم:
▪ سفیده تخم مرغ : ۲عدد کوچک
▪ پودر قند :نصف پیمانه و یک قاشق سوپخوری سر پر
▪ پودر فندق بوداده ۲ پیمانه سر خالی
▪ پودر بادام ۲ پیمانه سر خالی
▪ آرد ۲ قاشق سوپخوری
▪ شکلات ۷۵ گرم روغن مایع یک قاشق مربا خوری
● طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا پف کند.پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا حدی که سفیده کاملا سفت شود.سپس پودر قند و پودر بادام و آرد را که با هم مخلوط کرده ایم اضافه میکنیم.این بار با قاشق هم میزنیم و در یک کیسه با سر قیف ساده با قطر یک و نیم سانت از مواد به طول ۸ سانت داخل سینی فر میریزیم.(سینی را قبلا کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم)و به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه سانتی گراد می پزیم و سپس با شکلات باز شده تزیین میکنیم.


همچنین مشاهده کنید