جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
ماکارونی با گوشت
ماکارونی : ۶۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی : ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده : قدری
پنیر گرویر : ۱۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۴ قاشق سوپخوری
کره : ۵۰ گرم
نمک : قدری
فلفل : قدری
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط میکنیم و گوشت را کمی سرخ میکنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
ماکارونی را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم و کره را روی ماکارونی میگذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر میداریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
بهطور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی میتوان پنیر مصرف کرد، در اینصورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - بهجای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر میباشد.
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
آب گوجه فرنگی : ۲ فنجان
جعفری ساطوری شده : قدری
پنیر گرویر : ۱۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۴ قاشق سوپخوری
کره : ۵۰ گرم
نمک : قدری
فلفل : قدری
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
در صورتیکه بخواهیم اسپاگتی یا ماکارونی را قبلاً آماده کنیم، بعد از طبخ و ریختن آن در صافی آن را در ظرف آب سرد میریزیم در این صورت اگر یکی دو روز هم بماند عیبی نخواهد کرد.
پیاز سرخ شده را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط میکنیم و گوشت را کمی سرخ میکنیم آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود.
ماکارونی را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم و کره را روی ماکارونی میگذاریم تا کره آب شود و بلافاصله از روی آتش بر میداریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
بهطور کلی با انواع ماکارونی یا اسپاگتی میتوان پنیر مصرف کرد، در اینصورت بهتر است مقدار پنیر رنده شده سر میز ببریم - بهجای گوشت چرخ کرده ممکن است از قیمه پخته شده آماده شده استفاده کرد.
اگر مطابق با مقدار مواد اولیه مصرف کنید غذا فوق برای ۶ نفر میباشد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل آمریکا گشت ارشاد ایران و اسرائیل ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت دولت سیزدهم جنگ سید ابراهیم رئیسی جنگ ایران و اسرائیل
سیل قتل شهرداری تهران قوه قضاییه هواشناسی تهران سیلاب آموزش و پرورش سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت محیط زیست
یارانه قیمت خودرو یارانه نقدی خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو بورس قیمت سکه دلار
احسان علیخانی تلویزیون ازدواج تبلیغات شبکه نمایش خانگی رابعه اسکویی سینمای ایران کتاب موسیقی سریال دفاع مقدس تئاتر
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی عملیات وعده صادق غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین حماس اسراییل حزب الله لبنان طوفان الاقصی لبنان
پرسپولیس فوتبال صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا استقلال رئال مادرید بارسلونا بازی لیگ برتر کشتی فرنگی تراکتور سپاهان
هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات دوربین ایلان ماسک ناسا
سلامت چاقی پیاده روی درمان و آموزش پزشکی دیابت سلامت روان