سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
مخلوط سیب و زیتون
● مواد لازم
▪ سه عدد سیب یا پرتقال
▪ یک فنجان زیتون سیاه یا سبز
▪ یک قاشق غذاخوری گشنیز
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ پودر فلفل قرمز و نمک
● طرز تهیه
سیب ها یا پرتقال ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
سپس زیتون ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید. در پیاله کوچک روغن زیتون، آبلیمو و فلفل و نمک را اضافه کرده هم بزنید.
روی مخلوط سیب، زیتون، گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کرده و سس درون پیاله را به آن بیفزایید.
این عصرانه را باید خنک و سرد میل کنید. برای این منظور آن را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
مریم سعادتی
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس رئیس جمهور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رهبر انقلاب دولت سیزدهم
سازمان هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران بارش باران قوه قضاییه سیل پلیس فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت آتش سوزی
قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا بانک مرکزی دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی عربستان سینمای ایران تلویزیون حج سینما سریال سعدی تئاتر
دانشجویان دانش بنیان اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه چین عملیات وعده صادق حماس اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
ایلان ماسک هوش مصنوعی تبلیغات اپل تلگرام ناسا باتری فناوری سامسونگ همراه اول
افسردگی پیری یبوست دمنوش صبحانه فشار خون