سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
ماهی سوف یا سفید(کباب)
● مواد لازم:
▪ یک عدد ماهی سرخو یا سفید متوسط،
▪ یکصد گرم کره یا روغن زیتون،
▪ حلقه لیموترش و گوجه فرنگی به مقدار زیاد برای تزئین،
▪ نصف فنجان آبلیمو تازه و نمک و فلفل به مقدار کافی.
● طرز تهیه:
فلس های ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آن را خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آن را از وسط نصف می نماییم بطوریکه بشکل دو عدد ماهی دربیاید. کره آب کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در فر ابتدا به مدت ۴۵دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰درجه سانتیگراد می گذاریم.
سپس از فر خارج می کنیم و روی آن را کمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره در فر با درجه حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شود. ماهی ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.
منبع : روزنامه ابتکار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی ایران و پاکستان سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس عملیات وعده صادق دولت سیزدهم رهبر انقلاب
تهران وزارت بهداشت آتش سوزی شهرداری تهران سیل پلیس بارش باران فضای مجازی سلامت قتل سازمان هواشناسی حج عمره
بانک مرکزی قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت طلا ایران خودرو سایپا دلار بورس مالیات تورم
کتاب ترانه علیدوستی امیر تتلو سینمای ایران تلویزیون سریال سینما نمایشگاه کتاب حج تئاتر فیلم سینمایی سعدی
سازمان سنجش دانش بنیان دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی اینترنت
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین ترکیه اوکراین حماس اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال سپاهان لیگ برتر
هوش مصنوعی ایلان ماسک ژاپن همراه اول ناسا تلگرام تبلیغات اپل فناوری موبایل سامسونگ گوگل
پیری یبوست دمنوش صبحانه فشار خون