شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ گوشت


ساندویچ گوشت
● مواد لازم
▪ ۳۰۰ گرم گوشت قیمه ای
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ یک عدد هویج
▪ دو قاشق مرباخوری رب گوجه
▪ چهار عدد نان ساندویچی
▪ پنج عدد خیارشور
● طرز تهیه
ابتدا قابلمه مناسبی روی گاز قرار دهید.
روغن زیتون را در آن ریخته و سپس گوشت ها را که کاملاً ریز خرد شده اضافه کنید و به آرامی تفت دهید.
سپس پیاز، فلفل دلمه و هویج را به سرعت خرد و ریز و به گوشت ها اضافه کنید تا کاملاً برای دو دقیقه پخته و نرم شوند.
در این مرحله رب گوجه را بیفزایید.
در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا با حرارت ملایم مواد برای دو دقیقه دیگر با هم بپزند.
مخلوط را درون نان های ساندویچی ریخته و کنار آن خیار شور قرار دهید.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید