پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

مـاهـی و مـیگو با سـس تنـد‎


مـاهـی و مـیگو با سـس تنـد‎
● ‎مواد لازم‎:
▪ ‎پیاز؛ یک عدد‏
▪ سیر؛ ۳ حبه‏
▪ روغن زیتون؛ ۳ قاشق غذاخوری‏
▪ گوجه فرنگی؛ ۶۰۰ گرم‏
▪ پوره یا آب گوجه‌فرنگی؛ ۴/۳ پیمانه‏
▪ فلفل قرمز تند؛ یک عدد‏
▪ نمک و فلفل قرمز؛ به میزان لازم
▪ میگوی تازه؛ ۲۰۰ گرم‏
▪ فیله ماهی؛ ۴ تا ۶ تکه‏
▪ آب لیمو ترش تازه؛ ۴/۱ پیمانه‏
▪ جعفری خرد شده؛ ۲ قاشق غذاخوری‏
▪ سیب‌زمینی پخته، حلقه لیموترش و زیتون؛ برای کنار غذا
● روش پخت:
‏۱) ‎پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود‎.
۲) ‎گوجه‌فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه‌فرنگی، فلفل ریز شده، نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد، ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید‏‎.
۳) ‎در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد‎.
۴) ‎سیب‌زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه‌ای کلفت برش داده و آن را به مدت ۸ دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید‎.
۵) ‎در ظرفی مناسب ابتدا سس گوجه‌فرنگی را بریزید. سپس ماهی و میگو را روی آن بگذارید و کنار آن را با حلقه‌های لیموترش و سیب زمینی پخته و زیتون سیاه تزئین کرده و خوراک را با نان سرو کنید. البته می‌توانید این خوراک را به همراه برنج هم میل کنید‎.
▪ نکته: این غذا یک خوراک مکزیکی و تند است. میزان فلفل بستگی به ذائقه دارد‏‎.
منبع : روزنامه اطلاعات


همچنین مشاهده کنید