جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت و سبزیجات


رولت گوشت و سبزیجات
● مواد لازم
▪ یک تکه گوشت
▪ نصف فنجان برگ اسفناج
▪ نصف فنجان قارچ خرد شده
▪ دو عدد گوجه فرنگی
▪ یک چهارم قاشق چای خوری زنجبیل
▪ نمک و فلفل
▪ یک قاشق چای خوری روغن زیتون
● طرز تهیه
گوشت را با بیفتک کوب کاملاً صاف و تخت کنید. سپس برگ شسته اسفناج، قارچ های خرد شده و گوجه فرنگی ریز شده را با نمک و فلفل و زنجبیل روی آن ریخته و گوشت را به آرامی بپیچید و روی آن روغن زیتون بمالید.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه روشن کنید و رولت گوشت را درون فر به مدت یک ساعت قرار دهید.
اگر می خواهید گوشت نرم تر باشد رولت گوشت را قبل از این که درون فر قرار دهید داخل فویل بپیچید.

[ماهرخ جواهری ]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید