جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

چند اقدام غذائی برای جلوگیری از ابتلا به امراض


چند اقدام غذائی برای جلوگیری از ابتلا به امراض
▪ مصرف کافی پروتئین‌، انرژی و دیگر مواد غذائی لازم برای جلوگیری از اختلالات جنین، کمبود وزن در زمان تولد در خانم‌های باردار و جلوگیری از سوء تغذیه پس از تولد ضروری است.
▪ عدم مصرف اضافی غذا در پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون مؤثر است.
▪ مصرف کافی کلسیم باعث جلوگیری از پوکی استخوان می‌شود.
▪ مصرف کافی آهن باعث جلوگیری از کم‌خونی می‌شود.
▪ عدم مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به فشار خون و امراض وابسته به آن مثل امراض قلبی و کلیوی را کاهش می‌دهد.
▪ مصرف سبوس کافی باعث جلوگیری از یبوست و سرطان‌های روده و مرض دیورتیکولار می‌شود.
▪ مصرف کافی ویتامین A خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید