جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

املت مصری


املت مصری
● مواد لازم
▪ چهار عدد تخم مرغ (زده شده)
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ سه قاشق غذاخوری پنیر فتا (خرد شده)
▪ یک قاشق چایخوری شیر
▪ یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
● طرز تهیه
تخم مرغ زده شده و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و در ظرف دیگری پنیر را با شیر مخلوط کنید.
روغن را در ماهی تابه ریخته، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا خوب داغ شود.
تخم مرغ را در آن ریخته و ماهی تابه را تکان دهید تا تخم مرغ بطور یکنواخت تمام کف آن را بپوشاند. هنگامی که کناره های آن سرخ شد، پنیر را وسط آن به صورت یک خط صاف بریزید. با استفاده از کفگیر، ابتدا بالا و پائین تخم مرغ و سپس کناره های آن را روی پنیر تا کنید.
▪ زمان مورد نیاز: ۱۰ دقیقه
این مقدار مواد برای تهیه غذای دو نفر کافی است.
این املت بسیار لذیذ است.
تنها باید توجه داشت که هنگام تهیه آن ماهی تابه کاملاًً چرب باشد تا مایه آن به تابه نچسبیده و به شکل رولت درآید.

[فرشته علیزاده ]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید