پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

نگهداری غذاها


نگهداری غذاها
▪ سطح داخلی یخچال باید بطور منظم با دستمال پاک شود.
▪ پسمانده غذاها پس از گذشت سه الی پنچ روز (در یخچال) ارزش غذایی خود را از دست می دهند.
▪ بهترین شیوه برای نگهداری طولانی تر غذاها، فریزری کردن آنهاست.
▪ هنگام گرم کردن پسمانده غذاها حتماً باید غذا آنقدر گرم شود که بخار آن در آمده و هیچ نقطه سردی در آن باقی نماند.
▪ هرگز به منظور آب شدن یخ غذا ها آنها را در یخچال قرار ندهید و یا آب سرد روی آن نگیرید.

[آرزو محمودی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید