پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

حلیم مرغ


حلیم مرغ
● مواد لازم برای۶ نفر
▪ سه عدد هل سیاه
▪ یک عدد چوب دارچین
▪ یک عدد پیاز قرمز متوسط
▪ ۴۵۴ گرم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری گشنیز خشک
▪ نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ دو فنجان برنج
▪ سه فنجان شیر
▪ زمان لازم: یک ساعت و ۲۰ دقیقه
● طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کرده و آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس مرغ، هل، دارچین و پیاز را در یک ظرف بزرگ ریخته، روی آن را با آب بپوشانید. سپس روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید و برای مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. چهار فنجان از آب آن را خارج کرده و در یک قابلمه بریزید.
مرغ و پیاز را از ظرف خارج کرده و در یک ظرف تخت قرار دهید. گشنیز خشک، فلفل و نمک را به مرغ افزوده و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید. سپس فویل را از روی آن برداشته و اجازه دهید تا روی مرغ طلایی شود.برای تهیه برنج، آن را در آب مرغ ریخته و بگذارید روی حرارت بالا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه ببندید. سپس شیر را به برنج اضافه کرده و شعله را ابتدا زیاد و بعد کم کنید، در ظرف را نگذارید تا مایعات باقی مانده بخار شود. سپس مرغ را به همراه برنج میل کنید.

[زینب سادات محسنی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید