جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

نان بربری


نان بربری
● مواد لازم برای ۱۶ نفر
▪ سه و نیم فنجان آرد
▪ یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک
▪ چهار قاشق چایخوری روغن گیاهی
▪ یک فنجان آب گرم
▪ زمان لازم: ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
آرد و نمک را در همزن برقی ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس روغن و آب گرم را به آن افزوده و آنقدر بزنید تا به دیواره ها نچسبد.
سپس خمیر را از ظرف خارج کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
روی سطح صافی کمی آرد پاشیده و خمیرها را با وردنه نازک کنید.
اجازه دهید خمیر یک دقیقه باقی بماند تا کمی سفت شود.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی روغن درون آن بریزید.
سپس خمیر را در آن سرخ کنید تا روی خمیر پف کرده و طلایی رنگ شود.
برای سرو هر نان را به چهار قسمت تقسیم کنید.

[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید