شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

سوپ چشم بلبلی


سوپ چشم بلبلی
● مواد لازم
▪ ۴۵۰ گرم (دو فنجان) لوبیا چشم بلبلی
▪ ۳۰۰ گرم گوشت
▪ دو عدد برگ کاهو
▪ پنج فنجان آب
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز بزرگ سفید
▪ یک عدد سیب زمینی خرد شده
▪ نصف هویج خرد شده
▪ یک ساقه کرفس
▪ چهار حبه سیر له شده
▪ یک قاشق مرباخوری زیره سبز
▪ یک قاشق مرباخوری فلفل
▪ دو فنجان آب مرغ
▪ یک قاشق مرباخوری شیره
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ سه تا چهار قاشق مرباخوری آبلیمو
▪ کمی گشنیز خرد شده
▪ خامه ترش
▪ آووکادو خرد شده (در صورت تمایل)
● طرز تهیه
یک قابلمه مناسب لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده اید، در قابلمه ای ریخته و گوشت ریز شده را با پنج فنجان آب، برگ کاهو و نمک اضافه کنید.
پس از این که مواد به جوش آمد زیر شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا برای یک ساعت و نیم بپزد و لوبیا ها پخته و نرم شوند. سپس در تابه ای روغن زیتون بریزید و روی شعله ای ملایم قرار دهید.
پیاز را به آن اضافه کنید و سپس ساقه کرفس، هویج، سیب زمینی و نمک را اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه که آن ها را با هم تفت دادید، فلفل و سیر و زیره را اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگر با هم تفت دهید.سپس لوبیا های پخته شده را با آب مرغ و فلفل دلمه خرد شده و شیره به آن اضافه کنید، پس از به جوش آمدن صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه با هم بپزد.در حالی که از سوپ چهار فنجان آب باقی مانده نیمی از آن را در مخلوط کن بریزید.
سپس تمام سوپ را با هم مخلوط کرده و به آن آبلیمو و گشنیز خرد شده را اضافه کرده و در صورت تمایل آووکادو خرد شده را به خامه ترش اضافه کنید.

[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید