پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
خوراک ماهی
● مواد لازم
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
▪ سه چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ دو و نیم قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل
▪ ۴۵۰ گرم ماهی سالمون یا هرماهی بدون استخوان
▪ دو عدد پیاز متوسط
▪ یک عدد فلفل دلمه بزرگ خرد شده
▪ دو عدد گوجه فرنگی متوسط خردشده
▪ یک فنجان شیره نارگیل
▪ دو فنجان گشنیز خردشده
▪ دو فنجان برنج پخته شده
● طرز تهیه
در یک پیاله سیر له شده را با آب لیموترش، نمک، پودر فلفل وزیره به خوبی مخلوط کنید و بگذارید تا برای دو ساعت در دمای اتاق بماند.
در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و روی آن ماهی های لایه لایه شده را قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و فلفل دلمه ها و گوجه فرنگی ها را که لایه لایه خرد کرده اید روی آن قرار دهید.
سپس از مخلوط تهیه شده در پیاله به آن اضافه کرده و با دست روی آن گشنیز خرد شده را بپاشید. سپس شیره نارگیل را روی آن قرار دهید.
تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را بگذارید تا برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
سپس برنج را در کنار این مواد در ظرف ریخته و آن را سرو کنید.
[فریده احمدی]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی حجاب دولت پاکستان گشت ارشاد کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور هواشناسی سیل فضای مجازی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس اصفهان قتل فراجا خانواده
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی ارز ایران خودرو قیمت سکه سایپا مسکن
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران گردشگری سحر دولتشاهی بازیگر مهران مدیری کتاب تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳ علوم انسانی
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران والیبال
همراه اول فیلترینگ فناوری اپل تبلیغات ناسا تیک تاک
سلامت روان استرس افسردگی پیری داروخانه دوش گرفتن