سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

فیله ماهی با اسفناج


فیله ماهی با اسفناج
● مواد لازم
▪ نصف فنجان سرکه سیب
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری عسل
▪ چهار عدد فیله ماهی
▪ نمک و فلفل
▪ دو عدد لیمو ترش
▪ یک قاشق مرباخوری کره
▪ ۳۵۰ گرم برگ اسفناج
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری سرکه
● طرز تهیه
تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید و در آن سرکه و عسل را بریزید تا با هم آمیخته شود. سپس فیله ماهی را در آن قرار دهید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه در آن به آرامی پخته شود.
به دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید و برای دو دقیقه دیگر صبر کنید. لیموترش را از وسط نصف کرده و درون تابه به گونه ای قرار دهید که نیمه های قاچ شده با تابه در تماس باشد. اجازه دهید با حرارت ملایم برای شش دقیقه دیگر حرارت ببیند.
سپس کره را به تابه اضافه کنید و برگ های اسفناج را روی ماهی بریزید و برای دو دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم و پخته شود.

[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید