جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
کانلونی
خمیر کانلونی :  ۵۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله :  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی :  ۲.۵ قاشق سوپخوری
فلفل سبز :  ۱۰۰ گرم
آرد سفید :  ۱ قاشق سوپخوری
کره :  ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی :  ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا :  ۱۰۰ گرم
نمک :   قدری
فلفل :   قدری
گوشت را ورقه ورقه کرده چهار گوش چهار گوش تقریباً دو سانتیمتر در دو سانتیمتر میبریم. پیاز سرخ کرده را در ظرفی میریزیم گوشت را با آن مخلوط کرده روی آتش میگذاریم حرارت را ملایم کرده تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب روی آن میریزیم در ظرف گوشت را میگذاریم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود.
آرد را با کره کمی سرخ میکنیم فلفل را خرد مینمائیم با آرد سرخ شده داخل گوشت میریزیم رب گوجه فرنگی را اضافه مینمائیم کمی هم نمک میریزیم. بههم مینزنیم میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و سس گوشت کمی غلیظ شود.
بعد در ظرفی مقداری آب میریزیم دو قاشق سوپخوری نمک در آن ریخته روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بعد ورقههای خمیر کانلونی را از هم جدا مینمائیم داخل آب جوشان میریزیم میگذاریم خمیر پخته شود به حدی که زیاد له نگردد.
بعد خمیر را در صافی میریزیم و کمی آب سرد روی آن میدهیم و سپس لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشتی آماده شده میریزیم و لوله میکنیم و در دیس میچینیم سس گوشت را روی آن میدهیم پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.
گوشت مغز ران گوساله :  ۷۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی :  ۲.۵ قاشق سوپخوری
فلفل سبز :  ۱۰۰ گرم
آرد سفید :  ۱ قاشق سوپخوری
کره :  ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی :  ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا :  ۱۰۰ گرم
نمک :   قدری
فلفل :   قدری
گوشت را ورقه ورقه کرده چهار گوش چهار گوش تقریباً دو سانتیمتر در دو سانتیمتر میبریم. پیاز سرخ کرده را در ظرفی میریزیم گوشت را با آن مخلوط کرده روی آتش میگذاریم حرارت را ملایم کرده تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. بعد ۲ تا ۳ لیوان آب روی آن میریزیم در ظرف گوشت را میگذاریم تا گوشت بپزد ولی زیاد له نشود.
آرد را با کره کمی سرخ میکنیم فلفل را خرد مینمائیم با آرد سرخ شده داخل گوشت میریزیم رب گوجه فرنگی را اضافه مینمائیم کمی هم نمک میریزیم. بههم مینزنیم میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و سس گوشت کمی غلیظ شود.
بعد در ظرفی مقداری آب میریزیم دو قاشق سوپخوری نمک در آن ریخته روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بعد ورقههای خمیر کانلونی را از هم جدا مینمائیم داخل آب جوشان میریزیم میگذاریم خمیر پخته شود به حدی که زیاد له نگردد.
بعد خمیر را در صافی میریزیم و کمی آب سرد روی آن میدهیم و سپس لای هر ورقه خمیر را مقداری از مایه گوشتی آماده شده میریزیم و لوله میکنیم و در دیس میچینیم سس گوشت را روی آن میدهیم پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد ایران و اسرائیل ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت دولت سیزدهم جنگ ایران و اسرائیل جنگ سید ابراهیم رئیسی
سیل زلزله دبی قوه قضاییه قتل هواشناسی تهران سیلاب شهرداری تهران پلیس سازمان هواشناسی فضای مجازی
بانک مرکزی فرودگاه فرودگاه مهرآباد قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو قیمت طلا ایران خودرو بورس قیمت سکه دلار
تلویزیون احسان علیخانی تبلیغات سینمای ایران دفاع مقدس کتاب سریال تئاتر موسیقی
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی
فلسطین رژیم صهیونیستی سازمان ملل عملیات وعده صادق آمریکا جنگ غزه روسیه وعده صادق چین اسراییل ترکیه حماس
پرسپولیس فوتبال صنعت نفت آبادان استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بارسلونا بازی لیگ برتر کشتی فرنگی سپاهان تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام فناوری اپل آیفون وزیر ارتباطات ایلان ماسک
سلامت هموفیلی دیابت چاقی درمان و آموزش پزشکی سلامت روان کاهش وزن