جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

رنگینک، ترکیبی از گردو و خرما


رنگینک، ترکیبی از گردو و خرما
رنگینک غذایی صددرصد ایرانی است. حلاوتی که ماندگاری آن در یخچال به یک هفته هم می رسد. در این شیرینی خانگی، گردو و خرما دست به دست هم می دهند و وعده ای سرشار از بهترین مواد غذایی به وجود می آید.
● موادلازم:
▪ یک کیلو خرما،
▪ نیم کیلو آرد گندم،
▪ یک فنجان مغز گردو۲۵۰،
▪ گرم پودر قند،
▪ دو قاشق مرباخوری دارچین و پودر پسته هم نصف فنجان.
دستور تهیه: هسته های خرما را پس از شستن خرماها، درآورده و درون آنها، مغز گردو بگذارید اکنون دریک دیس گرد، یک ردیف خرما بچینید و سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملاً طلایی شود و بعد که کمی خنک شد نصف آن را روی خرماها بریزید وکمی پودرقند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقیمانده پودر قند را روی آن بپاشید دست آخر می توانید سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین کنید.
● نکته های تغذیه ای:
این دسر انرژی زیادی دارد و برای افرادی که پیاپی فشارشان به اصطلاح می افتد، مناسب است. اگر همین مقدار رنگینک تدارک دیده باشید، معادل ۸۰۹۳ واحد کالری دارد و چنان چه بخواهید ۱۵ تا ۲۰ وعده از آن میل کنید، سهم هر بار از انرژی، ۴۶۲ کالری خواهد بود.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید