شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

سالاد گرم کالباس و لوبیا


سالاد گرم کالباس و لوبیا
● مواد لازم
▪ دو عدد گوجه فرنگی
▪ سه قاشق مرباخوری سرکه
▪ دو قاشق مرباخوری عسل
▪ ۲۰۰ گرم کالباس گوشت
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ ۳۰۰ گرم لوبیا سبز تازه
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
● طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و آنها را به گونه ای فشار دهید که دانه ها و آب آن خارج شود. در یک کاسه کوچک عسل و سرکه را مخلوط کنید. ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کالباس خرد شده را در آن تفت دهید.
لوبیا سبز را در آب بپزید سپس با بقیه روغن مخلوط عسل و سرکه را حرارت دهید. مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و پنیر را روی آن خرد کنید. سپس مخلوط عسل و سرکه را به عنوان سس روی سالاد بریزید و سالاد را گرم میل کنید.

[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید