جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

نودلز با ذرت


نودلز با ذرت
● مواد لازم
▪ یک قاشق مرباخوری زیره
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ نصف قاشق مرباخوری فلفل
▪ یک قاشق مرباخوری روغن
▪ دو حبه سیر
▪ یک فنجان آب مرغ
▪ نصف فنجان آب پرتقال
▪ نصف قاشق مرباخوری شکر
▪ دو عدد هویج متوسط
▪ یک قاشق مرباخوری آرد ذرت
▪ نصف فنجان پیازچه
▪ نصف فنجان نودلز
● طرز تهیه
در یک ظرف مناسب زیره را با نمک و فلفل مخلوط کنید. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن روغن بریزید و سپس سیر را تفت دهید.
در مخلوط کن آب مرغ، آب پرتقال و شکر بریزید. سپس یک چهارم از مخلوط را درون قابلمه ریخته و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای هشت دقیقه بپزد.
آرد ذرت را درون مخلوط کن بریزید. سپس پیازچه را با مخلوط درون مخلوط کن به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش بیاید.
پیازچه و نودلز را نیز به مواد اضافه کرده و پس از یک دقیقه عصرانه را درون ظرف مناسبی سرو کنید.

[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید