جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پوره ماهی


پوره ماهی
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ ۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان
▪ ۲۰۰ گرم ماهی دودی
▪ یک تکه لیموترش
▪ دو قاشق مرباخوری آب لیموترش
▪ یک قاشق مرباخوری خردل
▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه خردشده
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل
▪ نصف فنجان کره
▪ هشت عدد نان باگت
● طرز تهیه
فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود.
سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید، ماهی دودی را با لیموترش، آب لیمو، خردل، پیازچه و فلفل درون مخلوط کن بریزید تا کاملاً آمیخته شود.
سپس ماهی پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و آنها را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید. این مخلوط را درون نان باگت ریخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنید.

[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید