پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی کالباس


کوکوی کالباس
● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ یک چهارم فنجان آرد
▪ سه چهارم فنجان شیر
▪ یک فنجان پنیر محلی
▪ نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ نصف قاشق مرباخوری خردل
▪ سه قاشق مرباخوری پنیر پارمسان
▪ پنج عدد تخم مرغ
▪ ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
▪ ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
▪ یک چهارم فنجان پیاز چه خرد شده
▪ سه ورقه کالباس
▪ شش عدد گوجه گیلاسی از وسط نصف شده
● طرز تهیه
کره را در ظرف نسوز مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آرد را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی طلایی شود. شیر را آرام - آرام اضافه کرده و هم بزنید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه غلیظ شود. بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را هم زده و همراه با پنیر خامه ای، پنیر محلی و پنیر پارمسان و تخم مرغ به آرامی درون مخلوط شیر و آرد بریزید.
مواد را درون تابه ای ریخته و روی آن پیازچه و کالباس و گوجه گیلاسی خرد شده را بریزید. پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. صبر کنید تا مواد به آرامی بپزند.


[فاطمه فیضی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید