پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
راویولی
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
تمام این مواد را با هم مخلوط میکنیم و کمی مالش میدهیم و با این مایه کوفته ریزه درست میکنیم، ممکن است کوفتهها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بهکار برد. روی میز را کمی آرد میپاشیم و مقداری از خمیر را بر میداریم و روی میز به شکل مستطیل باز میکنیم و روی نصف خمیر را خانههای چهار گوش میکشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار میدهیم و نصف دیگر لواش را روی آن میآوریم و با دست اطراف کوفتهها را کمی فشار میدهیم بهطوری که هر دو خمیر بههم بچسبند و کوفتهها بین دو خمیر قرار بگیرند.
بعد خمیر را چهار گوش چهار گوش میبریم، در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت (کوفته ریزه) وجود دارد بهدست میآید ، باید دقت کرد اطراف خمیر کاملاً به هم چسبیده باشد، بعد ظرفی را آب میکنیم و کمی نمک در آب میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید.
بعد نانها را در آب جوش میاندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود بعد آنها را در صافی میریزیم تا آب آنها برود، یک ظرف نسوز را آماده میکنیم ته ظرف را کمی سس سفید میریزیم و روی سس سفید را مقداری راویولی آماده شده میریزیم، باز روی راویولی را کمی سس سفید میریزیم و کمی پنیر رنده شده میپاشیم، باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر به همین طریق تا تمام مواد تمام شود.
روی ظرف را مقداری پنیر میپاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه میگذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز میبریم. ممکن است بهجای سس سفید سس قرمز بهکار برد و بهجای کوفته ریزه گوشت قیمهای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن درآب در روغن سرخ کنیم در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر میز میبریم.
پیاز : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
تمام این مواد را با هم مخلوط میکنیم و کمی مالش میدهیم و با این مایه کوفته ریزه درست میکنیم، ممکن است کوفتهها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بهکار برد. روی میز را کمی آرد میپاشیم و مقداری از خمیر را بر میداریم و روی میز به شکل مستطیل باز میکنیم و روی نصف خمیر را خانههای چهار گوش میکشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار میدهیم و نصف دیگر لواش را روی آن میآوریم و با دست اطراف کوفتهها را کمی فشار میدهیم بهطوری که هر دو خمیر بههم بچسبند و کوفتهها بین دو خمیر قرار بگیرند.
بعد خمیر را چهار گوش چهار گوش میبریم، در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت (کوفته ریزه) وجود دارد بهدست میآید ، باید دقت کرد اطراف خمیر کاملاً به هم چسبیده باشد، بعد ظرفی را آب میکنیم و کمی نمک در آب میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید.
بعد نانها را در آب جوش میاندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود بعد آنها را در صافی میریزیم تا آب آنها برود، یک ظرف نسوز را آماده میکنیم ته ظرف را کمی سس سفید میریزیم و روی سس سفید را مقداری راویولی آماده شده میریزیم، باز روی راویولی را کمی سس سفید میریزیم و کمی پنیر رنده شده میپاشیم، باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر به همین طریق تا تمام مواد تمام شود.
روی ظرف را مقداری پنیر میپاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه میگذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز میبریم. ممکن است بهجای سس سفید سس قرمز بهکار برد و بهجای کوفته ریزه گوشت قیمهای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن درآب در روغن سرخ کنیم در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر میز میبریم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی حجاب سریلانکا دولت گشت ارشاد کارگران رهبر انقلاب پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سیل تهران زنان خراسان جنوبی شهرداری تهران سلامت پلیس قتل فراجا سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران گردشگری سحر دولتشاهی کتاب مهران مدیری شعر تئاتر سینما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران والیبال
فیلترینگ فناوری ناسا همراه اول تبلیغات تیک تاک
مالاریا سلامت روان استرس کاهش وزن پیری داروخانه دوش گرفتن