جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سیگارت (بیسکویت لوله‌ای)


● مواد لازم:
کره ۱۵۰گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۷۵ گرم
درجه حرارت طبخ: ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد
مدت طبخ: ۱۰ تا ۱۵دقیقه روی پنجرهٔ وسط فر
● طرز تهیه:
اول کره را خوب می‌زنیم تا نرم و لطیف شود، بعد پودر قند را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و سفیده تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم اضافه کرده و به هم زنیم.
سینی مخصوص فر را کمی چرب کرده به آن آرد می‌پاشیم و مایع را با قاشق به شکل گلوله‌های گردو با فاصله روی سینی فر می‌ریزیم. سینی را کمی تکان می‌دهیم تا گلوله‌ها کمی پهن شود. سیگارت‌ها را بعد از اینکه از فر در آوردیم همانطور که گرم هستند روی شئی استوانه شکل مثل مداد می‌پیچیم و لوله می‌کنیم و در ظرف می‌چینیم.

کاترین گزوزیان
منبع : نشریه بهکام


همچنین مشاهده کنید