جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

سوپ ماهی


سوپ ماهی
● مواد لازم
▪ شش قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک فنجان خرد شده پیاز
▪ دو حبه سیر بزرگ خرد شده
▪ دو سوم فنجان جعفری
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
▪ ۲۴۰ میلی لیتر آب مرغ یا آب گوشت
▪ ۳۰۰ گرم فیله ماهی خرد شده
▪ کمی پونه، فلفل، زردچوبه و نمک
● زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
● طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز خرد شده را با سیر به آن اضافه کرده و برای چهار دقیقه با هم تفت دهید ‎. سپس جعفری خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید.
گوجه فرنگی خرد شده را با رب گوجه به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و برای دو دقیقه دیگر هم بزنید تا کمی تفت داده شود سپس آب مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید. وقتی مواد به جوش آمد ماهی های خرد شده را به درون قابلمه بیفزایید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه به آرامی مواد با هم پخته و جا بیفتد. به میزان دلخواه به آن نمک، فلفل،پونه و زردچوبه اضافه کنید و پس از این که مواد یکی، دو جوش زد آن را در ظرف مناسبی ریخته و سوپ را سرو کنید.

[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید